Salg

Hjem / Salg
Salg

Hos Jørs Biler har vi gennem årtier specialiseret os i at give vores kunder en komplet og tryg oplevelse. Det gælde uanset om du ønsker at købe en ny eller brugt bil, få foretaget service og reparationer, eller sælge din nuværende bil. Med over 50 års erfaring inden for bilbranchen tilbyder vi eneståen de service og ekspertise på allerhøjeste niveau.

Garanti/Service

Vi lægger stor vægt på, at du kan handle brugte biler med ro i sindet. Derfor yder vi både 6 og 3 måneders garanti afhængigt af bilens værdi og alder. Læs mere om vores garanti, vilkår og undtagelser herunder.

Forsikring

Forsikring

Via vores langvarige samarbejde med Mondux kan vi tilbyde attraktive og fordelagtige bilforsikringer til alle vores kunder - også selvom du ikke har købt bilen hos os. Se samtlige fordele herunder.

Biltest

Inden vi sælger en brugt bil videre, bliver den gennemgået fra ende til anden af vores eksperter. Vi foretager en omfattende biltest, hvor alle bilens funktioner og systemer tjekkes grundigt.

Klargøring

På vores værksted leverer vi service af højeste kvalitet. Din bils ve og vel er i de bedste hænder hos vores dygtige mekanikere. Hvad enten du har brug for en mindre reparation eller større serviceeftersyn, kan du trygt aflevere din bil på værkstedet hos os. 

Medarbejdere
Claes Møgelberg
Salg
Claes Møgelberg
John Jørgensen
Salg
John Jørgensen
Peter Jørs
Værksted
Peter Jørs
George Weichel
Servicemedarbejder
George Weichel
Jeppe K. Jørs
Indkøb & salg
Jeppe K. Jørs
Martin K. Juul
Mekaniker
Martin K. Juul
Igor Tubikanec
Mekaniker
Igor Tubikanec